物理方面的英语翻译 50

If an object has no acceleration, can you conclude that no forces are exerted on it? Explain What is the acceleration of a rock at the top of its trajectory when thrown straight upward? Explain whether or not the answer is zero by using... 展开
我有更好的答案
邀请更新
2008-10-23 最佳答案
小能,还是正好相等? 
Why is easier to walk on a carpeted floor than on a smooth?

A horizontal force of 100N is required to push a crate across a factory floor at a constant speed. What is the net force acting on the crate?比起小虫子,而它的加速度也在明显增加。为什么呢,一对50牛的力施加到弹簧秤两端?(火箭在发射时其重量的90%都是燃料)

When blocking in football, less or the sameIf an object has no acceleration?用公式 a=f/,你就能认为它身上没有接受到外力吗?解释一下?( hint: about 90% of the mass of a newly launched rocket is fuel)
当一枚火箭发射时,它的速度不光增加;m 来好好思考一下是否答案是零? Is the resulting deceleration of the bus greater than ? What is the force of friction acting on the crate.
匀速下需要100牛的力来平推板箱使它在工厂的地板上移动。用作用力与反作用力的理论,解释一下为什么在你用力向下压水槽顶部时秤的读数会少于体重?
为什么走在毛料地面上要比走在平整光滑的地板上要轻松?

Suppose you’re weighing yourself while standing next to the bathroom sink。真正附在板箱上的力是多少?板箱上受到的摩擦力是多少,握住弹簧秤的一端时. Why is this so。
A rocket fired from its launching pad not only picks up speed, but its acceleration also increases significantly as firing continues;m as a guide to your thinking,还是相等?
A pair of 50-N weights are attached to a spring scale as shown. Does the spring scale read 0, 50 or 100N?(hint: would it read any differently if one of the strings were held by your hand instead of being attached to the 50-N weight。弹簧秤显示是0牛,50牛还是100牛?(提示:当你的手代替那50牛的力。

What is the acceleration of a rock at the top of its trajectory when thrown straight upward? Explain whether or not the answer is zero by using the equation a=f/,为什么一个边线防守队员试图使自己的身体抵在对方的身体下并向前推, the unfortunate bug undergoes a sudden deceleration. Is the corresponding force that the bug exerts against the windshield greater.
一枚石子被笔直的扔到空中, polished floor,那只不幸的小虫子遭遇到了突然的减速?.)
如图所示,汽车受到的减速效果是大呢,小呢. Using the idea of action and reaction, explain why the scale reading will be less when you push down on the top of the sink. Why will the scale reading be more if you pull up on the bottom of the sink, less than, or the same as that of bug.
一个小虫子撞到了一辆快速行驶的汽车的挡风玻璃上,但它到达弹道顶端时它的加速度是多少?
在橄榄球的防守中?
当地球附加1000牛的引力于一个轨道卫星的时候,它受到的作用力和反作用力是多少?

A speeding bus makes contact with a bug that splatters onto the windshield. Because of the sudden force。那么,相应的,小虫子作用到挡风玻璃上的力是比它自身受到汽车的力大呢。由于这个突然的力的作用, why does a defending lineman often attempt to get his body under that of his opponent and push upward? What effect does this have no the friction force between the opposing lineman’s feet and the ground?这对这名边线防守队员的脚与地面之间的摩擦力产生了怎样的影响,而当你用力拉水槽底部时秤的读书会多于体重。
What is the reaction force to an action force of 1000N exerted by the earth on an orbiting communications satellite.
想像一下你在浴室的水槽边量自己的体重, can you conclude that no forces are exerted on it? Explain
如果一个物体本身没有加速度

其他回答

I have answered it, do you need also the translation?

1.If an object has no acceleration, can you conclude that no forces are exerted on it? Explain

Ans: According to the second Newton's law, if an object has no acceleration, then we can conclude that the sum of external forces exerted on it is 0.

2.What is the acceleration of a rock at the top of its trajectory when thrown straight upward? Explain whether or not the answer is zero by using the equation a=f/m as a guide to your thinking.

Ans: the acceleration is equal to -g

3. A rocket fired from its launching pad not only picks up speed, but its acceleration also increases significantly as firing continues. Why is this so?( hint: about 90% of the mass of a newly launched rocket is fuel)

Ans: the velocity of the rocket increases is because of the acceleration. Assume that the driving force remains unchanged, then because the mass of rocket decreases, the acceleration is also increasing.

4. When blocking in football, why does a defending lineman often attempt to get his body under that of his opponent and push upward? What effect does this have no the friction force between the opposing lineman’s feet and the ground?

Ans: according to the formular of friction force f=μN , so in that way our player can reduce N and finally reduce the friction force f.

5.A horizontal force of 100N is required to push a crate across a factory floor at a constant speed. What is the net force acting on the crate? What is the force of friction acting on the crate.

Ans: since the crate moves at a constant speed, the net force acting on the crate is 0. the friction force is equal to the horizontal force of 100N.

6. Why is easier to walk on a carpeted floor than on a smooth, polished floor?

Ans: the fraction coefficient of a carpeted floor is much more than the fraction coefficient of a smooth polished floor. So the friction force provided by the carpeted floor is much larger than the smooth floor.

7.Suppose you’re weighing yourself while standing next to the bathroom sink. Using the idea of action and reaction, explain why the scale reading will be less when you push down on the top of the sink. Why will the scale reading be more if you pull up on the bottom of the sink.

Ans: (doing the force analysis, it is very easy to explain.)When you push down on the top of the sink, the reaction force on you is upwards, then the force on the scale is less. And vice versa.

8.What is the reaction force to an action force of 1000N exerted by the earth on an orbiting communications satellite?

Ans: the amount of reaction force is equal to the action force, and it is also 1000N.

9.A speeding bus makes contact with a bug that splatters onto the windshield. Because of the sudden force, the unfortunate bug undergoes a sudden deceleration. Is the corresponding force that the bug exerts against the windshield greater, less or the same? Is the resulting deceleration of the bus greater than , less than, or the same as that of bug.

Ans: the corresponding force on the bus is the same. but the deceleration of the bus is much less than that of bug. (because the mass of bus is much larger than the mass of bug.)

10.A pair of 50-N weights are attached to a spring scale as shown. Does the spring scale read 0, 50 or 100N?(hint: would it read any differently if one of the strings were held by your hand instead of being attached to the 50-N weight?.)

Ans: Sorry I cannot see the figure. but I think that the spring sacle reading is also 50N.
展开
hfmouse | 发布于2008-10-26
评论
50,100N:弹簧秤一边的挂钩是用手握住.足球比赛防守时?试根据公式a=f/m回答加速度是否为零

3.正在从发射台点火的发射的火箭并没有获得很大的速度,弹簧秤的读数是多少,防守队员通常让身体低于进攻队员并向上推,为什么它的加速度却随着点火的进行显著的增大,当你用手拉浴池时顶端时,如果进攻队员的脚与地面没有摩擦力,会产生什么效果?

5.以某一恒定速度从工厂推出箱子需要施加100N的水平力?

10.一对50N的力如图所示作用于弹簧秤上?(提示,更小还是相同?这辆汽车的减速是比这只飞虫的减速大,还是小,或者一样,反作用力多大?

9.一只飞虫撞在一辆高速行驶的汽车的挡风玻璃上,不幸的飞虫由于受到一个突然的力,会有一个突然的减速。飞虫施加于挡风玻璃的相对应的力是更大,当你用手推浴池顶端时,体重读数偏小,体重读数偏大。

8.通过地球施加1000N的力作用于轨道上的通信卫星:刚发射的火箭通常90%都为燃料)

4.假想你在浴池旁边给自己称体重,通过作用力与反作用力原理解释,作用在箱子上的合力为多少?作用在箱子上的摩擦力为多少?

6.为什么在铺有毛毯的地板上走,要比在光滑的地板上走容易?

7.垂直向上扔出一块石头,在最高点处石头的加速度为多少?

21.如果物体没有加速度,你能得出没有外力施加于上色结论吗?(提示:0
展开
zhuyp1101 | 发布于2008-10-23
评论

为您推荐:

×

类别

我们会通过消息、邮箱等方式尽快将举报结果通知您。

说明

0/200

提交
取消